Vyberte si podobný tovar z ponuky nižšie. Ďakujeme
Zanechajte nám svoju adresu a my Vám pošleme upozornenie, akonáhle bude produkt na sklade.
Pokiaľ máte dotaz k produktu a nenašli ste odpoveď na váš dotaz na detaile produktu, tak sa nás opýtajte. Radi Vám odpovieme.
Ak máte záujem vidieť certifikát k tomuto produktu, zanechajte nám svoju e-mailovú adresu a meno a my Vám ho zašleme na e-mail.
V čínskej provincii Yunnan, ktorá je známa pre pestovanie mnohých čajov a bylín, je oblasť zvaná Simao. Táto oblasť je položená v nadmorskej výške 2000 m a je to práve tá oblasť, kde sa pestuje čaj Ai Lao High Mountain Red. Jedná sa o čierny čaj veľmi úprimnej a istej chuti s jedinečnou farbou nálevu.
Či už som skúsili akýkoľvek čaj, žiadny z nich nevonia a nechutí tak ako Ai Lao. Vďaka pestovateľskej oblasti má tmavší nálev zlatisté farby, ktoré akoby prechádzali do červenej. Aj chuť tohto čaju je veľmi špecifická. Má výrazný medový dozvuk, ktorému predchádza príjemne sladká, plne ovocná chuť.
Všetko záleží na dobrej príprave. Na 100 - 150 mililitrov vody by sme mali použiť cca 3 g čaju. Tomuto množstvu zodpovedá jedna vrchovatá polievková lyžica. Pred zaliatím by sme mali vypláchnuť kanvicu vriacou vodou a čaj do nej vložiť. Tým sa uvoľní medová aróma. Následne môžeme čaj zaliať vodou teploty 90 stupňov. Doba lúhovania je u prvého nálevu medzi 2 - 4 minútami. U ďalších nálevov sa postupne skracuje. Treba podotknúť, že doba lúhovania je vecou osobných preferencií. Ak by mal čaj horkú či zvieravo trpkú chuť, je nutné dobu lúhovania skrátiť. Celkom môžeme z jednej dávky čaju pripraviť až 5 nálevov.
Bylinku môžete poznať aj pod cudzojazyčnými alebo chybnými názvy. Camelia sinensis
Využite zľavy až 70 % na bylinkové produkty s blížiacou sa expiráciou. Kvalita za skvelú cenu.
Registráciou získate 200 kreditov do vernostného programu .